Hotel Pigalle

Det är väldigt sällan jag upplever den perfekta upplevelsen när jag åker iväg någonstans. Mina ögon är liksom ständigt kritiska och jag vill alltid bli överraskad, alltså uppleva något jag inte kan räkna ut.
Jag älskar när man tänker på helheten, när man blir förförd av upplevelsen eller platsen.
Vi drog till Göteborg, Claes och jag i söndags eftermiddag. Vi är väldigt dåliga på att dra iväg någonstans själva. Men nu äntligen så fick vi till det.
Jag hade bokat rum på hotel Pigalle med en fyra rätters meny, stort och bra tips att göra på söndagr då det är extra prisvärt! De kallar detta paketet Intimately sundays. Ja, ni fattar ju grejen.
Rummet vi bodde i var supervackert och härligt! Älskar när det finns minibar och massa smaskigt. Vi tillhör den bekväma sorten och avskyr att konka med och det är så skönt att inte behövs tänka på ett dygn.
Maten på kvällen var helt fantastisk och frukosten var med fin och god dock saknar jag ju alltid nutella när det inte finns. Men för övrigt supernöjd! Flera olika sorters kakor, goda hemgjorda marmelader, egenpressad bigaråjuice. Allt ett sockertroll som jag uppskattar.
Dagen fortsattes med shopping och härlig höstsol, ett fint break i vardagen och slm vanligt älskar vi att komma hem till vårat lilla liv på gården.


Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lovis Johnsson » Bli en del av Strömma!:  ”Hej! Jag är intresserad av erat jobb, jag fyller 16 år nu i sommar och har tidi..”

  • Maria Rosenqvist » Bli en del av Strömma!:  ”Hej, skriver för att reka lite, vi har sommarboende i Varberg och har en kille m..”

  • MarianneB » Ett hav av grislampor:  ”Wow, så fint, gleder meg til å komme innom en gang igjen:) Elsk!! Elsk!!”

  • Eva » Farmers Market 2017:  ”Den vackra stickade tröjan till höger på sista bilden i inlägget... var kommer d..”

  • Isabelle » Den där mattan...:  ”Hej!! SÅ snygg matta, har ni fortfarande kvar den? Finns den i större storlekar?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln