LOGO_S~1

Hotel Pigalle

Det är väldigt sällan jag upplever den perfekta upplevelsen när jag åker iväg någonstans. Mina ögon är liksom ständigt kritiska och jag vill alltid bli överraskad, alltså uppleva något jag inte kan räkna ut.
Jag älskar när man tänker på helheten, när man blir förförd av upplevelsen eller platsen.
Vi drog till Göteborg, Claes och jag i söndags eftermiddag. Vi är väldigt dåliga på att dra iväg någonstans själva. Men nu äntligen så fick vi till det.
Jag hade bokat rum på hotel Pigalle med en fyra rätters meny, stort och bra tips att göra på söndagr då det är extra prisvärt! De kallar detta paketet Intimately sundays. Ja, ni fattar ju grejen.
Rummet vi bodde i var supervackert och härligt! Älskar när det finns minibar och massa smaskigt. Vi tillhör den bekväma sorten och avskyr att konka med och det är så skönt att inte behövs tänka på ett dygn.
Maten på kvällen var helt fantastisk och frukosten var med fin och god dock saknar jag ju alltid nutella när det inte finns. Men för övrigt supernöjd! Flera olika sorters kakor, goda hemgjorda marmelader, egenpressad bigaråjuice. Allt ett sockertroll som jag uppskattar.
Dagen fortsattes med shopping och härlig höstsol, ett fint break i vardagen och slm vanligt älskar vi att komma hem till vårat lilla liv på gården.


Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anton » Att jobba med barn:  ”Jag har alltid tyckt att alla återvinningsföretag i branschen var en bluff. En v..”

  • Natasha Thompson » Att jobba med barn:  ”My name is Natasha Thompson from the USA/Texas.. Am so overwhelmed with gratitud..”

  • Johanna Otto » Att jobba med barn:  ”Jag har försökt i 8 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkar..”

  • Samuel Bricks » Att jobba med barn:  ”The internet(social media} has brought both good and bad to the human life we ca..”

  • Rosel Mavela » Att jobba med barn:  ”Min man lämnade mig för en annan kvinna, Det mest smärtsamma är att jag var grav..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln