Ledighet, Göteborg och Torekov

Är precis hemkommen efter några dagars ledighet från Strömma. Ledigheten drog igång i onsdags då jag åkte upp till Göteborg för att möta upp några vänner för att titta på Dirty Dancing på Bio Roy, det var dessutom Sing along, såå go feeling på den kvällen. Sommaren hade kommit till Göteborg precis som hemma så vi satt i en park och käkade innan, det slank även ner lite bubbel i kvällssolen.
På torsdags förmiddag styrde familjen kosan mot Torekov. Kändes som nästan hela vårt lilla samhälle hade flyttat ner några dagar. Barnen hade det verkligen helt fantatiskt. 
Vi åkte ner med vår skruttibangbanghusbil. VI köpte en 2016 strac efter vår dotter Daisy föddes. Vi renoverade den och jag lät min vän Jennie AKA @kollijox spraya den. Sedan dess har den varit på lite olika platser i Sverige. 
Dagarna har mest handlat om att slappna av och ta svalkande dopp, inte så himlans jobbigt faktiskt.

En av dagarna promenerade vi in längs stranden till byn Torekov. Så fina hus och vår äldsta dotter Emmy tyckte det påminde om Gotland. När solen tittar fram och sommaren kommer blir det alltid Gotlandslängt! Vi har planerat att åka iväg på solsemster, men Emmy har nästan övertalat mig att vi ska åka till Gotland i år istället, fortsättning följer på det.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anton » Att jobba med barn:  ”Jag har alltid tyckt att alla återvinningsföretag i branschen var en bluff. En v..”

  • Natasha Thompson » Att jobba med barn:  ”My name is Natasha Thompson from the USA/Texas.. Am so overwhelmed with gratitud..”

  • Johanna Otto » Att jobba med barn:  ”Jag har försökt i 8 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkar..”

  • Samuel Bricks » Att jobba med barn:  ”The internet(social media} has brought both good and bad to the human life we ca..”

  • Rosel Mavela » Att jobba med barn:  ”Min man lämnade mig för en annan kvinna, Det mest smärtsamma är att jag var grav..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln