Vackra väggar

Innan jag satte tänderna i Strömma jobbade jag som säljare i min pappas färgbutik som han drivit sedan jag var barn. Jag minns tydligt våra tapeter vi hade hemma och struktuerna på åttiotalet som glimmade och glittrade. Bårderna som var det coolaste jag sett när de kom och inte tala om de terracotta och mörkblåa väggar. 
När jag flyttade hemifrån ut till vårt hus så var det fondväggarna som regerade och mycket "sand" på väggarna. En dag tog vet svarta över mitt liv. Jag älskade de dystra väggarna för allt blir så vackert till svart. Nu står vi för en ny era i vårt hem och jag är såå sugen på att inreda som Pippi Långstrump. Jag vill ha dova pasteller på väggarna med vackra mönster och gärna målade träpaneler. Snart kanske jag tar tag i det där och ni kan följa den resan på instastories.
Jag har en dröm, precis som så många andra, till skillnad från så många andra så är mina drömmar inte bara drömmar utan framtidsplaner. Jag drömmer så om att få göra en tapetkollektion som heter Strömma! Jag vill att alla tapeter jag hittat skall återupplivas och få nytt liv. Att mitt B&B ska få bli tapserat med insiration av platsen själv. 
Jag vill en story bakom varje tapet och självkklart skulle den i så fall fotas i vår miljö. 
ja, det där med drömmar, följer du dom? Gör du det hjärtat säger till dig?
Jag har inte bråttom med mina drömmar det enda jag vet att ibland korsas vägar som gör att det blir möjlighet. 
Nästa år kommer det hända grejer på Strömma som grott i några år, nu ska de få bli verklighet och jag är så glad över detta. 
Claes och jag ska fläta ihop våra verksamheter på en liten del och det känns så spännande. 
Mer om det en annan gång. 

Allt gott,

Marina
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anton » Att jobba med barn:  ”Jag har alltid tyckt att alla återvinningsföretag i branschen var en bluff. En v..”

  • Natasha Thompson » Att jobba med barn:  ”My name is Natasha Thompson from the USA/Texas.. Am so overwhelmed with gratitud..”

  • Johanna Otto » Att jobba med barn:  ”Jag har försökt i 8 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkar..”

  • Samuel Bricks » Att jobba med barn:  ”The internet(social media} has brought both good and bad to the human life we ca..”

  • Rosel Mavela » Att jobba med barn:  ”Min man lämnade mig för en annan kvinna, Det mest smärtsamma är att jag var grav..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln