strömma insta farmlodge

Sommarminnen.

Nu tog sommarsäsongen slut på Strömma och det känns som att den startade igår. Vilken fin sommar vi haft. Tusentals hräliga gäster, ett Strömma i harmoni och barndomsminnen har skapats på vår drömmiga plats.

Är så tacksam att vi har arbeten där våra barn kan vara en del av och kan vara delaktiga. De f

Vi möts i flera generationer och vi har så mycket att lära varann och det ger så mycket mer.

Idag är första lediga dagen på länge, det spritter i kroppen av kreativitet och alla tankar och idéer inför nästa år gör så att det fladdrar i hela magen av förväntan och glädje. de kreativa ska få leva som aldrig förr och äntligen ska jag får sätta ihop något form av koncept i konceptet, snart mer om det.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anton » Att jobba med barn:  ”Jag har alltid tyckt att alla återvinningsföretag i branschen var en bluff. En v..”

  • Natasha Thompson » Att jobba med barn:  ”My name is Natasha Thompson from the USA/Texas.. Am so overwhelmed with gratitud..”

  • Johanna Otto » Att jobba med barn:  ”Jag har försökt i 8 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkar..”

  • Samuel Bricks » Att jobba med barn:  ”The internet(social media} has brought both good and bad to the human life we ca..”

  • Rosel Mavela » Att jobba med barn:  ”Min man lämnade mig för en annan kvinna, Det mest smärtsamma är att jag var grav..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln