strömma insta farmlodge

Familjen

Dagar av ledighet har vi inte speciellt många i vår familj men fördelar med vårt liv är att vi ändå får vara nära varandra. 
Claes som jag lever ihop med är lantbrukare och är oftast i krokarna runt hemmet och så. Vi brukar prioritera att äta tillsammans för att få in lite extra tid för varande i livet. Claes är köttbonde, vi har grisar, nötdjur och åkermark på våra gårdar. 
Jag som är uppvuxen i stan har fått lära mig så otroligt mycket av att bo på landet. Så otroligt mycket man tar för givet och jag tror de flesta blir fascinerade av vår matproduktion om man hade haft mer kännedom om den. 

Sedan så har vi 2 tjejer, snart tre...  Det är 6 år mellan dessa bruttor. 
Emmy är äldst, 12 år. Betty fyller 6 år i år och om några veckor inväntar vi nästa filur. 
Emmy och Betty är rätt så olika tjejer, tycker det är så fascinerade att man kan vara så olika fast man är födda i samma familj, men väldigt häftigt! 

Idag ägnar jag dagen åt att lyssna på Kents nya album, det sista!
 

Etiketter: familjen

  • Anton » Att jobba med barn:  ”Jag har alltid tyckt att alla återvinningsföretag i branschen var en bluff. En v..”

  • Natasha Thompson » Att jobba med barn:  ”My name is Natasha Thompson from the USA/Texas.. Am so overwhelmed with gratitud..”

  • Johanna Otto » Att jobba med barn:  ”Jag har försökt i 8 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkar..”

  • Samuel Bricks » Att jobba med barn:  ”The internet(social media} has brought both good and bad to the human life we ca..”

  • Rosel Mavela » Att jobba med barn:  ”Min man lämnade mig för en annan kvinna, Det mest smärtsamma är att jag var grav..”