Familjen

Dagar av ledighet har vi inte speciellt många i vår familj men fördelar med vårt liv är att vi ändå får vara nära varandra. 
Claes som jag lever ihop med är lantbrukare och är oftast i krokarna runt hemmet och så. Vi brukar prioritera att äta tillsammans för att få in lite extra tid för varande i livet. Claes är köttbonde, vi har grisar, nötdjur och åkermark på våra gårdar. 
Jag som är uppvuxen i stan har fått lära mig så otroligt mycket av att bo på landet. Så otroligt mycket man tar för givet och jag tror de flesta blir fascinerade av vår matproduktion om man hade haft mer kännedom om den. 

Sedan så har vi 2 tjejer, snart tre...  Det är 6 år mellan dessa bruttor. 
Emmy är äldst, 12 år. Betty fyller 6 år i år och om några veckor inväntar vi nästa filur. 
Emmy och Betty är rätt så olika tjejer, tycker det är så fascinerade att man kan vara så olika fast man är födda i samma familj, men väldigt häftigt! 

Idag ägnar jag dagen åt att lyssna på Kents nya album, det sista!
 

Etiketter: familjen

  • Lovis Johnsson » Bli en del av Strömma!:  ”Hej! Jag är intresserad av erat jobb, jag fyller 16 år nu i sommar och har tidi..”

  • Maria Rosenqvist » Bli en del av Strömma!:  ”Hej, skriver för att reka lite, vi har sommarboende i Varberg och har en kille m..”

  • MarianneB » Ett hav av grislampor:  ”Wow, så fint, gleder meg til å komme innom en gang igjen:) Elsk!! Elsk!!”

  • Eva » Farmers Market 2017:  ”Den vackra stickade tröjan till höger på sista bilden i inlägget... var kommer d..”

  • Isabelle » Den där mattan...:  ”Hej!! SÅ snygg matta, har ni fortfarande kvar den? Finns den i större storlekar?”