Tillbakablick

Jag sitter och tittar tillbaka på bilder 2015 och blir alldeles tagen av vad jag ser. Kan knappt tro att det är sant alltihop och att Strömma faktiskt är mitt.
Att arbeta stenhårt för sin dröm och nå fram dit är en speciell känsla att blicka tillbaka på. Inte nog med det så har jag träffats massvis med männsikor som valt att besöka oss, bli en del av drömmen Strömma. Utan alla uppmuntrande ord, bilder och tankar som delats av våra gäster ut på sociala medier så hade Strömma inte varit något. Att Ni där ute valt att ta av er tid för att dela min dröm med andra. Wow...

Stort tack för 2015!

Nu börjar planerna för 2016! Artister som skall bokas, massor av bröllop skall planeras, vi ska göra fina inköp till butiken som såklart skall väljas ut omsorgsfullt. Mer personal skall rekryteras och vi skall bygga upp ett härligt gäng som skall stå beredda inför sommaren 2016. 


Så igen, tusen tusen tack för 2015.!!

2016, Nu kommer vi!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lovis Johnsson » Bli en del av Strömma!:  ”Hej! Jag är intresserad av erat jobb, jag fyller 16 år nu i sommar och har tidi..”

  • Maria Rosenqvist » Bli en del av Strömma!:  ”Hej, skriver för att reka lite, vi har sommarboende i Varberg och har en kille m..”

  • MarianneB » Ett hav av grislampor:  ”Wow, så fint, gleder meg til å komme innom en gang igjen:) Elsk!! Elsk!!”

  • Eva » Farmers Market 2017:  ”Den vackra stickade tröjan till höger på sista bilden i inlägget... var kommer d..”

  • Isabelle » Den där mattan...:  ”Hej!! SÅ snygg matta, har ni fortfarande kvar den? Finns den i större storlekar?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln