Farmers Market 2017

Till helgen är det äntligen Farmers market igen! Skönaste skördefesten i mannaminne liksom, får inte missas! Jag arbetar ihop med Anna, Lovisa och Jennie i detta härliga projekt och vilka grymma tjejer, vi kan flytta berg ihop! Dessutom var Kristin och tog finfina bilder på oss igår, så otroligt duktig!

Om ni nägon gång filurar på att besöka Strömma så är det denna helgen! Det är en sådan otrolig folkfest. Mysig stämning där man njuter med alla sinnen. Doftar god mat som smakar gudomligt, dessutom härlig höstluft, musik som får hela korppem att gunga och sköna människor som säljer det de brinner för, kan det bli bättre?

Här kommer finnas foodtrucks, kraetörer, matproducenter, hobbyfarmare och fina blomster av olika slag.
Självklart kan man också fika i vårt café, handla i vår fina butik och uppleva Strömma när det är som allra bäst.

Hjärtligt välkomna!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anton » Att jobba med barn:  ”Jag har alltid tyckt att alla återvinningsföretag i branschen var en bluff. En v..”

  • Natasha Thompson » Att jobba med barn:  ”My name is Natasha Thompson from the USA/Texas.. Am so overwhelmed with gratitud..”

  • Johanna Otto » Att jobba med barn:  ”Jag har försökt i 8 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkar..”

  • Samuel Bricks » Att jobba med barn:  ”The internet(social media} has brought both good and bad to the human life we ca..”

  • Rosel Mavela » Att jobba med barn:  ”Min man lämnade mig för en annan kvinna, Det mest smärtsamma är att jag var grav..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln