Höstligheter.

Regnet öser ner utanför fönstret och jag börjar bli allvarligt trött på det nu. Tur man har fina sommarminnen att luta sig tillbaka på när vädret är lite motstridigt. I och för sig så älskar jag denna årstiden när det börjar mörkna så man kan tända kakelugnen och tända massa ljus.
Att ha ett eget litet tjejgäng är fantatiskt lyxigt. Mitt vin å vaxgäng började ses för sex årsedan. Och vilka resor vi gjort tillsammans, både fysiskt och psykiskt.  Allting startade med att vi träffades hon en av tjejerna på ett klädparty våren 2011. Vi alla visste vi ju vilka vi var och träffats i olika sammanhang men inte så tätt. En av tjejerna berättade då att hon jobbade med vaxning, vi som var där fnissade och tyckte att vi borde testa men man måste nog ha vin i kroppen för att klara av det där. Sagt och gjort bestämde vi oss för en date för att dricka vin och vaxa. Efger första kvällen var vi fast, alla hade tagit med plockmat som vi faktiskt gör varje gång fortfarande... Så var sjätte vecka så har vi setts för att vaxa, dricka vin och prata om livet. VI har gjort flera resor ihop och sist var vi nere på Österlen tillsammans. VI fnissade om att vi borde börja skriva vad vi hittar på och resencera ställena vi hamnar på, vi får väl se hur det blir med det men lite fina bilder får ni njuta av i alla fall.

Alla dessa underbara hus som finns i Simrishamn, färgkombinationerna är ljuvliga samt alla stockrosor som växer utanför, som len liten dröm.

Första dagen år vi lunch på Gårdens café  intill Apotekarns, vet faktiskt inte om det är samma ägare, men strunt samma. Det var underbart varmt, Första rosévinet skulle intas med gudomliga stenugnspizzor, det var så ljulvligt härligt alltihop på den där bakgården.

Resan gick vidare mot Talldungens gårdshotell, säger bara, åk dit! Underbar miljö kombinerat med fantastisk mat och ägare med personal som har hjärtat på rätta stället. WOW!

Dagen efter käkade vi en fin frukost för att sedan dra vidare mot nya äventyr. Vi åkte mot Ystad och gick en sväng på stan, förstod inte riktigt, har hört så mycket gott om Ystad men kändes som innerstaden var helt utdöende, hade vi kommit fel?

Eftermiddagsfikan intogs på Olof Viktors. Bilden talar nog för sig själv, kära nån va mycket gott där fanns. Vi valde en kaka av varje sort och skickade runt kakorna så alla fick provsmaka. Oj vilken sockerchock vi fick. Allt var ju såklart supergott.

Sista natten tillbirngade vi på Blåsingsborg. Ett litet gårdshotell där vi beställt en kvällssupé. Ännu en gång blev smaklökarna tillfredsställda. Vi lekte lite roliga lekar och det spårade ur totalt då vi skulle skriva fina lappar om varandra och satt och storböla hlea gänget i restaurangen, så kul har vi! 
Tack tjejer för en fantastisk resa, ser fram emot nästa!

Etiketter: utflyktstips

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maria » Att jobba med barn:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Angie Barella » Att jobba med barn:  ”Jag och min exman hade alltid lyckats vara vänliga efter vår skilsmässa i februa..”

  • Victoria Enzo » Att jobba med barn:  ”Jag är bara upprörd över att jag har blivit lurad så många gånger. Tack Dr Ilekh..”

  • vVanessa Arvid » Att jobba med barn:  ”Jag heter Vanessa Arvid. Jag visste aldrig att människor kunde vara så snälla, o..”

  • Nira » Att jobba med barn:  ”Hej, jag heter Nira. Jag var i ett förhållande med Anderson i flera år, men han ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln