strömma insta farmlodge

Grönt är skönt.

Sitter vid datorn med en kopp te, både muggen och teet är från Gotland och jag är glad att Ön får vara med mig i vardagen. 
Jag har en podd i bakgrunden där de talar om elände och cancer, men också om vackra avslut på livet. 
Daisy ligger på golvet och är otålig över att krypet är såå nära att snart så är det inte en stilla stund längre, allt har sin tid. 

Grönt är såå nära mitt hjärta nu. Jag vet att det är tillfälligt för mina gröna fingrar varar oftast bara några dagar om året. Men det kommer bli mycket grönt i butiken.
Tre krukväxter här hemma blev sexton krukor som antagligen kommer bli gå-bort-blomma i vår. De där elefantöronen förökar sig som rackarn och när mina gröna fingrar period är över så överlever dom ändå.

Inatt drömde jag om det där huset jag drömmer om, i drömmen var det mycket större, nästan som ett slott men det är faktiskt så jag känner när jag kör där förbi.
Jag lever väldigt mycket i nuet, längtar varken efter förmögenheter, materiella ting eller annat liv, dock har jag ett mål, en dag skall jag köpa mig någon form av fritidsboende på ön, jag vill att fler ska ta del av ön och uppleva den, så boendet skall mest lånas ut och upplevas tillsammans med dem jag tycker om. Jag är inte där ännu, det kanske händer om 10 år eller 40, oavsett så är målen till för att nås i min värld

Igår startade arbetsåret 2017, Fast allt är såå grått så spritter det i kroppen. När solen och våren kommer blir det eufori.
Första dagen skurades det golv och röjdes på kontoret. Dagen avslutades på Varbergs stadshotell, marknad Varberg talade om året som kommer och Holy smoke från Höganäs var där och talade om sin resa. Det var min vän Jennie och jag som var där, vi började med bubbel och avslutade med bubbel. Det kom som vanligt en massa idéer och det kryper i kroppen av både det ena och andra projektet som snurrar där uppe nu.
Varberg insirerar.
Tack för en energigivande kväll. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lorna Harron » Att jobba med barn:  ”My name is Lorna Harron, and I base in USA...My life is back!!! After 2 years of..”

  • Shannon » Att jobba med barn:  ”How I Got My Ex Husband Back........... I am Shannon by name. Greetings to ever..”

  • Jessica Butler » Att jobba med barn:  ”what a wonderful world we are living in, i still doubt this spell caster how he ..”

  • Jessica Butler » Att jobba med barn:  ”what a wonderful world we are living in, i still doubt this spell caster how he ..”

  • Anton » Att jobba med barn:  ”Jag har alltid tyckt att alla återvinningsföretag i branschen var en bluff. En v..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln