Blått är flott.

I veckan som var tillbringade jag på Formex. Vi sålde in vår bok till butiker i samarbete med HK-living och min vän Johanna som är agent för några varumärken här i Sverige
. Vi gjorde inköp till inför hösten och på något vis när man sätter sig på tåget på vägen hem så börjar alltid idéerna att sprudla. Det är något med att komma bort, att få längta och förstå hur härligt det är på mitt lilla ställe. Hur jag faktiskt trivs som fisken i vattnet. När jag var yngre var det drömmar om stora städer och jag bara älskar att jag har möjlighet att åka till dem men också är jag så glad att jag har möjlighet att åka hem till min "lilla" värld igen.

Nu sitter jag här hemma vid köksbordet, våra två äldsta flickor har åkt med bussen till skolan och minstingen Daisy ligger och knorrar i sängen. 
Idag börjar mitt arbetsliv på riktigt igen. Den där telefonen har kommit tillbaka och jag är redo för lite arbete. 

Nu har vi endast öppet på helgerna så livet är liksom lite lugnare. Det är mest planering inför kommande evenemang på Strömma och om bara några veckor så är det Farmers market igen, vår alldeles egna skördefest. 17-18 september!

Om någon dag eller så blir jag ett år äldre. När jag var 31, alltså för 2 år sedan imorgon kände jag mig lite vilsen. Då hade jag gjort allt som stod på min bucket-list och kände mig faktiskt rätt tom. Nu, några år senare så har det kommit nya saker på listan, och därimellan har det skapats en alldeles fin och speciell bok om Strömma! Boken finns att köpa i vår butik. 

Idag kommer vi publicera vår nya gren på Strömma, konferens hemma hos Farmor. Vi vill ta konferensen hem till Farmors finrum, där man äter brunsås och potatis och äter sju sorters kakor till trekaffet, det är där vi tror de finaste idéerna kommer, och det viktigaste, att få en fin känsla i magen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lovis Johnsson » Bli en del av Strömma!:  ”Hej! Jag är intresserad av erat jobb, jag fyller 16 år nu i sommar och har tidi..”

  • Maria Rosenqvist » Bli en del av Strömma!:  ”Hej, skriver för att reka lite, vi har sommarboende i Varberg och har en kille m..”

  • MarianneB » Ett hav av grislampor:  ”Wow, så fint, gleder meg til å komme innom en gang igjen:) Elsk!! Elsk!!”

  • Eva » Farmers Market 2017:  ”Den vackra stickade tröjan till höger på sista bilden i inlägget... var kommer d..”

  • Isabelle » Den där mattan...:  ”Hej!! SÅ snygg matta, har ni fortfarande kvar den? Finns den i större storlekar?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln