strömma insta farmlodge

Den förtrollade trädgården

Önskar så in i norden att mina fingrar var alldeles gröna.
En gång i tiden var Adas trädgård alldeles underbar, jag drömmer om att återskapa den eller i alla fall få den mer levande igen. Där finns spår av Adas historia och nu funderar jag på att sätta in en annons i tidningen för att hitta den perfekta pensionären som hade viljat ägna några timmar i veckan i vår lilla dal. Någon som kan underhålla och nästan trolla med sina gröna fingrar och dessutom lära upp mig.
I sommar kommer det genomföras 8 bröllop i vår trädgård. Helt fantastiskt om Ni frågar mig.
Strömma är skapat med massa kärlek och stället måste ju också underhållas med kärlek så vi inte glömmer av varför vi började med detta en gång.

  • Anton » Att jobba med barn:  ”Jag har alltid tyckt att alla återvinningsföretag i branschen var en bluff. En v..”

  • Natasha Thompson » Att jobba med barn:  ”My name is Natasha Thompson from the USA/Texas.. Am so overwhelmed with gratitud..”

  • Johanna Otto » Att jobba med barn:  ”Jag har försökt i 8 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkar..”

  • Samuel Bricks » Att jobba med barn:  ”The internet(social media} has brought both good and bad to the human life we ca..”

  • Rosel Mavela » Att jobba med barn:  ”Min man lämnade mig för en annan kvinna, Det mest smärtsamma är att jag var grav..”