Bli en del av Strömma!

Strömma Farmlodge ligger på landet och är skapat till ett ställe som ägaren själv vill besöka - där hon får känna livet i sig. Hon har valt att göra Strömma med kärlek och hela hjärtat - allt blir så mycket bättre då.

Känslan som Strömma ger gästerna är något spännande, oväntat, tryggt och avslappnat. Gästerna ska kunna hänga runt, umgås och njuta av en härlig miljö i Strömma. Strömma Farmlodge består av bed & breakfast där gästerna bor mjukt, nyöppnad butik med sköna måste och totalt onödiga ting, caféet i kvarnen med hembakad go-fika, frukost till melodikrysset och nu även grym musik i ladan, restaurang och bröllop.

I sommar behöver vi bli fler som ser till att gästernas upplevelse blir spännande, oväntad, trygg och avslappnad!

Beroende på din erfarenhet och dina styrkor kommer du att jobba i olika delar av Strömmas verksamhet. Det kan innebära att stå i caféet eller butiken, vara med i köket, iordningställa boendet inför kommande gäster eller stå i baren under våra spelningar. Vi söker även en person som tillsammans med ägaren kan ta ett större ansvar att leda verksamheten och all spännande utveckling som pågår. Eftersom Strömma har så många olika verksamheter och ständigt utvecklas kan jobbet i Strömma också vara ett bra tillfälle för dig att testa något nytt.

Du har erfarenhet av att ha jobbat på café, hotell, bed & breakfast, restaurang, butik eller bar. Du brinner för att förmedla den upplevelse till gästerna som Strömma står för. Du har förmåga att se vad som behöver göras och gillar att jobba tillsammans med andra.

Vi söker medarbetare under hela sommaren, dagtid, kvällar och helger. Skicka in ditt cv där du listar dina erfarenheter och ditt personliga brev där du beskriver hur du kan bidra till Strömma: jobba@strommafarmlodge.com

  • Maria » Att jobba med barn:  ”Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades to..”

  • Angie Barella » Att jobba med barn:  ”Jag och min exman hade alltid lyckats vara vänliga efter vår skilsmässa i februa..”

  • Victoria Enzo » Att jobba med barn:  ”Jag är bara upprörd över att jag har blivit lurad så många gånger. Tack Dr Ilekh..”

  • vVanessa Arvid » Att jobba med barn:  ”Jag heter Vanessa Arvid. Jag visste aldrig att människor kunde vara så snälla, o..”

  • Nira » Att jobba med barn:  ”Hej, jag heter Nira. Jag var i ett förhållande med Anderson i flera år, men han ..”