Ledighet, Göteborg och Torekov

Är precis hemkommen efter några dagars ledighet från Strömma. Ledigheten drog igång i onsdags då jag åkte upp till Göteborg för att möta upp några vänner för att titta på Dirty Dancing på Bio Roy, det var dessutom Sing along, såå go feeling på den kvällen. Sommaren hade kommit till Göteborg precis som hemma så vi satt i en park och käkade innan, det slank även ner lite bubbel i kvällssolen.
På torsdags förmiddag styrde familjen kosan mot Torekov. Kändes som nästan hela vårt lilla samhälle hade flyttat ner några dagar. Barnen hade det verkligen helt fantatiskt. 
Vi åkte ner med vår skruttibangbanghusbil. VI köpte en 2016 strac efter vår dotter Daisy föddes. Vi renoverade den och jag lät min vän Jennie AKA @kollijox spraya den. Sedan dess har den varit på lite olika platser i Sverige. 
Dagarna har mest handlat om att slappna av och ta svalkande dopp, inte så himlans jobbigt faktiskt.

En av dagarna promenerade vi in längs stranden till byn Torekov. Så fina hus och vår äldsta dotter Emmy tyckte det påminde om Gotland. När solen tittar fram och sommaren kommer blir det alltid Gotlandslängt! Vi har planerat att åka iväg på solsemster, men Emmy har nästan övertalat mig att vi ska åka till Gotland i år istället, fortsättning följer på det.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • MarianneB » Ett hav av grislampor:  ”Wow, så fint, gleder meg til å komme innom en gang igjen:) Elsk!! Elsk!!”

  • Eva » Farmers Market 2017:  ”Den vackra stickade tröjan till höger på sista bilden i inlägget... var kommer d..”

  • Isabelle » Den där mattan...:  ”Hej!! SÅ snygg matta, har ni fortfarande kvar den? Finns den i större storlekar?”

  • Ida » Kvarnen och det magiska ljuset:  ”Wow! Ser helt underbart ut ”

  • Victoria » Grönt är skönt.:  ”Jag ser fram emot er sommar!!! Framförallt 12 juli. Men vi hinner nog klämma in..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

1125

Tusen tack alla för ett väldans fint år på Strömma!❤️ Jag är så rörd av alla Er som gör Strömma till vad det är!✨ Från imorgon ska jag ta en månads paus från sociala medier (skitläskigt) men innan så vill jag be Er om hjälp med en uppgift jag har fått genom ett utbildning jag går. Vad tänker ni på när Ni hör Strömma Farmlodge? God Jul på Er!❤️ Om ni vill ha fatt i oss på Strömma så maila info@strommafarmlodge.com och om vill ha fatt i mig finns jag på marina@strommafarmlodge.com

124

Sista dagen idag och det finns massa fint kvar i butikerna, hjärtligt välkomna 11-16❤️

115

Sista helgen för i år som vi har öppet! Vi vill tacka alla våra gäster, nära och kära för ett fint år genom att lämna halva priset på allt i butikerna. Såklart har caféet också öppet för den som önskar något gott. På med massa varma kläder och hälsa på oss i helgen! Välkomna 11-16✨