Hur grönt kan det bli?

Dagarna är så hysteriskt gröna nu, hur vackert kan det bli? Jag är ledig idag och blir väldans rastlös. Jag har blivit besatt av The handmaids tale och vill helst bara ligga inne och sträckköra men samvetet säger något annat

Daisy och jag är alltid lediga måndagar och tisdagar. Igår åkte vi på äventyr till Strömma. Vi fyllde en hel hink med sten och satt och kasta i vattnet, det är det bästa hon vet.
Jag lyssnar på poddar och har flera att ta igen, idag ska jag lyssna på Billgren Wood då min vän Krickelin är med och talar om trädgård.
Jag drömmer om att återskapa trädgården i Strömma. Ada som en gång ägde huset var otroligt intresserad och hade en magisk trädgård som folk åkte till för att kolla på hennes verk.

Huset nedan här snart förtrollat till en fantastisk gårdsbutik, längtar såå tills jag kan visa upp den för ER. Vi kommer att sälja kött från vår egen gård, gris, nöt och även vilt när det finns period för det. Butiken kommer också fyllas med massa andra härliga produkter som vi skapat eller köpt in.  I går kom det in nya fönster, så vackert.
och, kanske klämmer ett avsnitt till av The handmaids tape nu då...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anton » Att jobba med barn:  ”Jag har alltid tyckt att alla återvinningsföretag i branschen var en bluff. En v..”

  • Natasha Thompson » Att jobba med barn:  ”My name is Natasha Thompson from the USA/Texas.. Am so overwhelmed with gratitud..”

  • Johanna Otto » Att jobba med barn:  ”Jag har försökt i 8 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkar..”

  • Samuel Bricks » Att jobba med barn:  ”The internet(social media} has brought both good and bad to the human life we ca..”

  • Rosel Mavela » Att jobba med barn:  ”Min man lämnade mig för en annan kvinna, Det mest smärtsamma är att jag var grav..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln