LOGO_S~1

Måndagslunket

Måndagar är min alldles speciella och egna dag. Det är då jag har en tanke att jag bara ska vara ledig, återhämta mig efter helgen och bara vara. Som egen företagare så har jag nästan alltid avskytt måndagar tills jag bestämde mig för att inte arbeta denna dagen. Och självklart blir det inte alltid så och just när man är ledig det är oftast då inspirationen kommer till mig.
Jag ligger i soffan med en hund vi fötterna, Daisy vilar middag i vagnen och snart kommer Emmy och Betty hem från skolan. Solen lyser utanför och jag läser på insta om brittsommar. Jag är en innekatt, jag älskar stt vara inomhus i mitt lilla bo. Kanske beror det på att vi inte har några naturliga platser i vår trädgård att hänga på. Jag önskar mig en amerikansk veranda på vår baksida. En alldeles långsmal där vi kan sitta i kvällssolen. Vårt hus är inte i markplan och därför blir det så brötigt så fort man ska sitta i trädgården.

Utanför ingången till vårt hus står tre klätterroser och väntar på att jag skall gräva ner dom. Jag har beslutsångenst om placering men snart har jag nog hittat en plats.

Ikväll ska vi ha nätverksträff med smaka på Tvååker planering inför kommande evenenmang och samarbeten. Vilken fin liten byggd vi har, här finns liksom allt man behöver, enligt mig då.. Men visst tycker jag också om att lämna vår lilla plats ibland. Jag skulle snart vilja tillbringa en dag i Köpenhamn för lite fina klädinköp och skönt hösthäng.

Allt gott så länge!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anton » Att jobba med barn:  ”Jag har alltid tyckt att alla återvinningsföretag i branschen var en bluff. En v..”

  • Natasha Thompson » Att jobba med barn:  ”My name is Natasha Thompson from the USA/Texas.. Am so overwhelmed with gratitud..”

  • Johanna Otto » Att jobba med barn:  ”Jag har försökt i 8 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkar..”

  • Samuel Bricks » Att jobba med barn:  ”The internet(social media} has brought both good and bad to the human life we ca..”

  • Rosel Mavela » Att jobba med barn:  ”Min man lämnade mig för en annan kvinna, Det mest smärtsamma är att jag var grav..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln